Pensiunea Agapia

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Poftiti de vedeti eleganta si bunul gust al celor 2 apartamente si 8 camere ce vi le oferim spre gazduire. Rezervarile pentru grupuri mari se face cu 15 zile inainte si cu 3 zile pentru turistii individuali Plata se face cu fila CEC sau Cash. Pe langa serviciile de cazare, Pensiunea Agapia va pune la dispozitie si alte facilitati ce asigura un confort garantat oricarui profil de turist.
Camerele si apartementele noastre au conexiune wireless la internet, cablu TV, telefon si fax. Sala de conferinte are o capacitate de 80 de locuri si se poate inchiria pentru doar 8 euro pe ora.
In cazul in care grupul ce-l reprezentati ocupa toata capacitatea de cazare, sala de conferinte va este oferita GRATUIT. Pe langa aceasta, va mai oferim un birou privat pentru discutii restranse.


Profil lung
In cazul in care doriti sa vizitati Nordul Moldovei, va asiguram transport cu autocar de 5 stele. Puteti descoperi minunatiile Bucovinei, locuri incarcate de istorie. Restaurantul nostru va serveste bucate alese tocmite special pentru cinstitii boieri ce se odihnesc la pensiunea noastra . Pensiunea se afla in Comuna Agapia, la mai putin de 900 de metri dupa ce ati parasit Dn 15C catre Manastirea Agapia.
Afalata intr-o zona deosebita, Pensiunea Agapia se invecineaza cu importante obiective turistice Manastrirea Agapia, este doar una din pleiada de manastiri din Zona Neamtului. Pe langa aceasta mai puteti vizita Manastirile Secu, Sihastria, Neamtului, toate aflate in apropierea pensiunii noastre. La numai 20 de minute de mers puteti vizta Manastirea Varatec, o bijuterie arhitecturala prinsa in coroana de minunatii ce va imbie sa le vizitati in zona, si despre care puteti cere informatii de la receptia pensiunii .
Si deoarece am amintit de manastirea Varatec, trebuie sa vizitati si mormantul Veronicai Micle despre care se spune ca a fost muza lui Mihai Eminescu, inspirandu-l in poemele sale. La numai 30 de minute de mers cu masina puteti vizita Casa Memoriala Ion Creanga, aflata in Comuna Humlesti, bun prieten cu Mihai Eminescu dar si autorul Amintirilor din Copilarie. Calcati pragul bataturii de und emarele povestitor si-a inspirat operele
Cuvinte cheie:
Restaurant, Cazare ieftina, Apartamente, Sala de conferinte, Cablu TV, Telefon, Faxuri, Cazare revelion, Apartemente, Cazare paste
Pensiunea Agapia apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Pensiunea Agapia!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Str. Cetăţii, Nr. 40
  615200  Târgu Neamţ
  0233 790 699
 2. Dn15d Agapia
  615200  Târgu Neamţ
  072 980 6312
 3. Statiunea Durau
  617125  Ceahlău
  074 500 9603
 4. Strada Fermelor Nr. 73
  610252  Piatra-Neamţ
  075 534 1388
 5. Strada Barajului Nr. 89
  615100  Bicaz
  0233 254 080
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere